ترس از دست‌های بسته

ترس از دست‌های بسته

 


یکی از غواصان و تخریبچیان لشکر 10 سیدالشهدا (ع) جزئیات دیگری از چگونگی شهادت و دلیل بستن دست 175 غواص شهید عملیات کربلای 4 را بازگو کرد.

 

شهدای غواص

مردان قورباغه‌ای
جعفری از رزمندگان دوران دفاع‌مقدس که دوره‌های ویژه‌ای در زمان جنگ دیده‌است توضیح داد: من از عملیات خیبر به بعد آموزش‌های نظامی خاصی را گذراندم تا همراه رزمندگان دیگر بتوانیم در شرایط مختلف آبی، خاکی، دشت و کویر با دشمن مقابله کنیم. در اصطلاح به کسانی که این دوره را گذرانده بودند «مردان قورباغه‌ای» می‌گفتند. در دوران جنگ هنگامی‌که قرار شد نخستین عملیات «آب‌پایه»(اجرای عملیات در آب) با اجرای والفجر 8 (فتح فاو) انجام شود سه محور عملیاتی شلمچه، ام‌الرصاص و فاو شناسایی و انتخاب شدند که درنهایت عملیات اصلی در منطقه فاو انجام شد.

کار عراق یکسره شود
لشکرهای 10 سیدالشهدا، 21 امام رضا (ع) و 18 الغدیر قرار بود تا از جزایر عبور کنند و ارتباط بین سپاه هفتم و سوم عراق را از قطع کنند. در حقیقت پس از عبور از فاو، جاده‌های فاو-بصره، فاو-البهار و موقعیت مربوط به کارخانه نمک عراق تصرف شد و ما توانستیم در آنجا خط پدافندی ایجاد کنیم.
پس از فتح فاو باید بخش دیگری از این منطقه را هم که در نزدیکی‌های ام‌الرصاص و ابوالخصیب بود می‌گرفتیم تا کار عراق یکسره شود. غواص‌هایی از لشکرهای 31 عاشورا و 10 سیدالشهدا برای انجام پیشانی (پیش‌قراول) کار را تشکیل داده بودند. در این عملیات 40 نفر از رزمندگان زبده و آموزش‌دیده در چهار گروه 10 نفره با 1000 بسته انفجاری به خاک عراق نفوذ کردند تا در ابوالخصیب عملیات خاصی انجام بدهند ولی عملیات لو رفته بود و باید عقب‌نشینی می‌کردیم. خود عقب‌نشینی هم مانند یک عملیات انجام شد تا در آن شرایط حساس تلفاتی نداشتیم.

دشمن حتی از دستان بسته این چریک‌ها هم واهمه داشت. عراقی‌ها می‌ترسیدند که آن‌ها با دستان بسته هم عملیات انجام بدهند

نوابغ تخریب
هر یک از این غواصان که توانسته بودند پیشروی کنند جزو نوابغ تخریب،‌ اطلاعات و تیراندازی و رزم بودند و چون دشمن از آن‌ها می‌ترسید در هنگام اسارت دستان آن‌ها را بسته بود. دشمن حتی از دستان بسته این چریک‌ها هم واهمه داشت. عراقی‌ها می‌ترسیدند که آن‌ها با دستان بسته هم عملیات انجام بدهند به همین خاطر آن‌ها را با دستان بسته زنده‌به‌گورشان کرد. این رزمندگان در موج اول آغاز عملیات کربلای 4 توانسته بودند به مواضعی که در نظر داشتیم برسند اما موج‌های بعدی عملیات انجام نشد. اطلاعات موثق داریم که آمریکایی‌ها اطلاعات عملیات را به عراقی‌ها داده بودند. تا اینکه کمتر از 15 روز بعد عملیات کربلای 5 که مکمل عملیات کربلای 4 بود طرح‌ریزی و اجرا شد.

عملیات در سرما
شاید برای برخی‌ها این پرسش پیش بیاید که چه اصراری بر انجام عملیات در فصل زمستان داشتیم؟ باید پاسخ بدهم که یکی از دلایلی که باعث می‌شد در زمستان عملیات انجام بدهیم این بود که به این نتیجه رسیده بودیم که توان زرهی دشمن به دلیل بارش‌های باران در منطقه خوزستان به‌شدت کاهش می‌یابد و در این شرایط انجام عملیات این‌چنینی بهترین نتیجه را می‌دهد و پس‌ازآن می‌توانستیم با گرفتن خطوط دشمن در بهار مقابل تک‌های دشمن پدافند کنیم.


نظرات شما عزیزان:

سیدحسن
ساعت23:09---17 مرداد 1394
سلام
خدا این عزیزان را رحمت کنه واقعا اگه ایثار وجانفشانی این عزیزان نبود الان کشور ما مثل کشورهای همسایه بود.
شهدا ممنونم شرمنده ام


محمد علی
ساعت12:34---16 مرداد 1394
همینه که الان داعش بر کشورشان یورش اورده

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: اجتماعیفرهنگیمذهبیتاریخیمهدویتنظامی
برچسب‌ها: ترسازدستهایبسته

تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394 | 12:11 | نویسنده : امیر کاظمی |
.: Weblog Themes By RoozGozar.com :.

  • قالب وبلاگ
  • اس ام اس
  • گالری عکس